Mobiele webshop laten maken
Scoor resultaat met een eigen webshop

Wij bouwen websites met een eigen design al vanaf € 899,- exclusief btw.

Jouw online winkel

Bedrijven hebben websites, maar willen tegenwoordig ook online hun producten en/of diensten verkopen. Wij haken daarop in door persoonlijke webshops te bouwen, speciaal voor jou. Dit doen we voor zowel kleine als grote bedrijven. We bouwen webshops met een veilige en vertrouwde omgeving en stellen hoge eisen aan de technieken en het ontwerp. Geschikt voor ieder device.

Online winkel starten

Webshops met

Responsive

Boost

Tracking

Support

Gebruikservaring

Design

Vindbaar

Zelf aanpassen

WooCommerce schermen webshop

Online bereikbaar en loyale klanten

Met een webshop geef je klanten een extra mogelijkheid om een aankoop te doen. Je bent online extra aanwezig en laat zien dat je altijd beschikbaar bent voor de doelgroep. Uiteindelijk draait het allemaal om klanten. Vooral loyale klanten. En die halen we binnen met een mooi ontwerp en een goede gebruikerservaring. We streven naar een goede vindbaarheid van je webshop en creëren een webshop die aansluit op jouw wensen, maar vooral perfect aansluit op de wensen van jouw klanten.

Webshop laten ontwerpen door onze designers

Realiseer meer verkopen door een webshop die er niet alleen goed uitziet maar ook gebruiksvriendelijk is. Een webshop niet alleen gericht op design maar ook op snelheid, vindbaarheid en usability.

Webshops op maat

4TH Floor ontwikkelt webshops op maat. We denken met je mee en zorgen ervoor dat jij je kunt onderscheiden van de concurrent. Onze specialisten gaan met jou in gesprek over de wensen en adviseren jou over de mogelijkheden. Door een combi te maken van gebruikerservaring en design, geven we jou de boost die je nodig hebt.

Visitekaart-laten-ontwerpen

4TH Floor webshops met

  • Vele betaalmogelijkheden
  • Eigen productbeheer
  • Een veilige omgeving
  • Een responsive design

Meer weten? Stuur ons een appie!