Social media marketing laten doen
Jouw bedrijf op social media

Geef jouw bedrijf een social boost!

Meetbare resultaten

Krijg direct meetbare resultaten door middel van social media marketing. Tegenwoordig maakt bijna iedereen wel gebruik van social media. Het is onmisbaar in het dagelijkse leven. De populariteit van social media biedt daarom veel kansen en mogelijkheden. Het bereik is groter en het is een makkelijke manier om de doelgroep te bereiken. Social media advertising is hiervoor een perfecte tool.

Social media advertising maakt het mogelijk om specifiek te targeten op demografische gegevens zoals geslacht, leeftijd en inkomen van jouw doelgroep. Naast demografische gegevens is er ook de mogelijkheid om te targeten op interesses. Al deze gegevens maken het mogelijk om de doelgroep goed te leren kennen, zodat we precies kunnen inspelen op hun behoeften en wensen.

Direct contact met de doelgroep

Met behulp van social media marketing laat jij jouw bedrijf opvallen bij de doelgroep. Je toont je producten of diensten door een creatieve uiting, leert je doelgroep kennen en speelt perfect in op hun behoeften. Hierdoor kom je direct in contact met bestaande en nieuwe klanten en bouw je waardevolle relaties op. De snelheid en effectiviteit van social media marketing zorgen daarbij ook voor een groter bereik en complete online aanwezigheid.

Social media beheer

Heb je geen tijd om zelf je social media kanalen bij te houden? Onze content creators gaan voor jou aan de slag! Wij vergroten jouw bereik en creƫren engagement met de doelgroep. De 4TH Floor designers ontwerpen pakkende visuals die jouw doelgroep aanspreken en inspelen op hun behoeften. 4TH Floor biedt social media beheer aan in verschillende frequenties en over meerdere kanalen. Meer weten?

Social Advertising laten doen

Waarom social advertising

  • Genereer meer traffic, leads, sales en conversies.
  • Onbeperkte targeting mogelijkheden.
  • Vergroot je bereik.
  • Meer engagement met je doelgroep.

Meer weten? Stuur ons een appie!