Huisstijl laten ontwerpen
Jouw eigen huisstijl

Maak indruk met een professionele huisstijl.

Al vanaf € 299,- exclusief btw.

Creëer herkenbaarheid

Ben je net begonnen met ondernemen of ga je binnenkort een eigen bedrijf opstarten? Wil je professioneel overkomen, maar weet je nog niet hoe je dat moet doen? 4TH Floor helpt je bij het realiseren van een huisstijl of het verbeteren van jouw huidige huisstijl.

Met een eigen huisstijl bepaal je de identiteit en daarmee de herkenbaarheid van jouw bedrijf. Het gaat verder dan alleen je bedrijfsnaam en logo. Jouw huisstijl draagt bij aan het onderscheidend vermogen van je bedrijf en zorgt ervoor dat je indruk kunt maken op de doelgroep.

Website laten maken door bedrijf
Huisstijl passend bij het bedrijf

Uitstraling passend bij de identiteit

Het is belangrijk om te weten wat je wil uitstralen met je bedrijf. Wil je luxe uitstralen of wellicht creativiteit en wat speelsheid. Daarnaast spelen soms trends ook een rol. Het is goed om hier over na te denken want je huisstijl moet wel passend zijn bij je imago. Geeft jouw identiteit een andere uitstraling weer? Dan kunnen potentiële klanten afschrikken omdat zij een verkeerde indruk krijgen van jouw bedrijf. Een passend design voor je huisstijl maar hoe creëer je dat? Het is belangrijk om je bedrijfskleuren overal terug te laten komen, dit zorgt voor herkenbaarheid. Zo herkennen personen de kleuren geel – rood van Shell of blauw – geel van de Ikea.

Schep duidelijkheid

De huisstijl is vaak terug te zien in het logo. Hier kunnen bijvoorbeeld de bedrijfskleuren in terugkomen. Een logo moet passend zijn bij je bedrijf. Zo gebruikt een bakker geen icoon van een fiets maar van een stuk brood. Vermijd een mismatch door klanten te informeren over wat je bedrijf doet. Stel je hebt een rijschool en noemt deze ‘Bakker B.V.’ Dan kan het voor verwarring zorgen over de activiteiten van je onderneming. Het zou dan logischer zijn om de rijschool ‘Rijschool Bakker B.V.’ te noemen.

Poster en flyers laten ontwerpen
NMZ Transport visitekaartjes stapel

Wil je ook een eigen huisstijl?

4TH Floor zorgt ervoor dat jouw huisstijl passend is. Passend bij de identiteit van je bedrijf en aansluitend op de behoeften van de doelgroep. Daarbij kunnen we jouw huisstijl ook doorvoeren in de website, visitekaartje en drukwerk. Een compleet plaatje, met een visueel perfecte look. Heb jij interesse in een nieuwe huisstijl of heeft de huidige huisstijl een kleine make-over nodig? 4TH Floor creëert het voor je!

Vragen? Stuur ons een appie