Website hosten of domeinnaam vastleggen

Hosting en domeinnamen bij een betrouwbare server

Domeinaam en email

Bij de realisatie van een nieuwe website of webshop registreren wij jou nieuwe domeinnaam. Vele startende ondernemers gebruiken hun zakelijke e-mail op een domein van bijvoorbeeld gmail of hotmail. Toch zouden zij liever een eigen domeinnaam willen hebben maar weten vaak niet hoe. Een eigen domeinnaam staat professioneler en met oog op de toekomst kan je het maar alvast hebben vastgelegd. Er zijn vele mogelijkheden tegenwoordig met betrekking tot de registratie van een domeinnaam. De bekendste domeinen eindigen vaak op .nl of .com. Onlangs is er ook de mogelijkheid om .store of .amsterdam te registreren. Onze online experts adviseren je graag over wat dit inhoudt en de bijkomende kosten.

zakelijke email aanmaken
domeinnaam vastleggen

Voor een klein bedrag per jaar claim jij jouw domeinnaam, afhankelijk van welk domein je kiest. Bij 4TH Floor Domeinnaam en Hosting kun je een onbeperkt aantal e-mailadressen aanmaken, wel zo makkelijk voor wanneer je organisatie groeit. Bekijk je e-mail overal in de browser, op je telefoon, tablet of op je desktop. Al ergens anders je domeinnaam en e-mail geregistreerd? Met de gratis verhuisservice van 4TH Floor zetten onze developers je website, domeinnaam en e-mail geheel kosteloos over. Lees hieronder meer.

Website hosten

Webhosting of hosting houdt in dat je een stukje online ruimte ‘huurt’. Je betaalt een maandelijks bedrag voor opslag, snelheid van je website en het geheugen van de server. 4TH Floor maakt webhosting toegankelijk en betaalbaar. We maken het gemakkelijk voor je en bieden één pakket aan, zonder limitatie. Met webhosting zorgen wij ervoor dat jouw website en bestanden online bereikbaar en veilig zijn.

Beveiligde servers
website Veilig online

Bij 4TH Floor staat jouw website altijd veilig online. Je website is online beveiligd tegen DDos-aanvallen en je bestanden zijn gecertificeerd met een SSL-certificaat. Een SSL-certificaat wordt weergegeven door het kleine slotje in de url balk van je website. Daarnaast staan onze servers veilig in twee ISO-gecertificeerde datacentra van BIT. Deze datacentra voldoen aan hoge eisen op het gebied van koeling, (brand)beveiliging, (groene) stroomvoorziening etc. Om een lang verhaal kort te maken: jouw website, bestanden én bezoekers zijn bij 4TH Floor hosting altijd beveiligd.

Hosting bij 4TH Floor

  • Gratis SSL-certificering
  • 1 Gratis domeinnaam
  • Onbeperkt aantal e-mailadressen
  • Onbeperkt dataverkeer
  • DDos beveiliging
website hosting bij 4th floor
Website hosting haarlem

Website verhuizen

Heb je al een domeinnaam, maar staat deze op een andere server? 4TH Floor helpt je graag met het verhuizen van je website en gegevens. Onze specialisten maken de overstap voor jou en doen dit geheel kosteloos. Liever zelf je website verhuizen of wil je meer informatie? Stel ze gerust!

Meer weten? Stuur ons gewoon een appie